Våra tjänster

117102-mechanical-engineering

Badrumsrenovering

Köksrenovering

Snickeriarbete

Målning, tapetsering, spackling

Golvläggning (parkett, laminat, klinkers)

Golvslipning, golvreparation

Nermontering & montering av nytt, flytta kök t.ex vardagsrummet

Borttagning av bärande vägg, installation av bärande balkar, nya väggar

Nermontering och montering av nytt badrum, tvättstuga, flytta badrum

All slags VVS arbete, stambyten av behörig personal

All slags el arbete, även behörighet för starkström

Gipsning, isolering

Byte av fönster, dörrar

Lägenhetsrenovering

Behöver du hjälp med en lägenhetsrenovering i Stockholm? Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst samtal och en kostnadsfri offert. Vi har lång och bred erfarenhet av alla typer av byggprojekt och renoveringsarbeten, inklusive renovering av badrum och kök. 
Användbara-tips-för-den-som-ska-renovera-lägenheten-i-Stockholm

Badrumsrenovering

Om du behöver någon som kan badrumsrenovering i Stockholm har du kommit till rätt ställe. Vi har många års erfarenhet av branschen och en stor mängd av nöjda kunder.

Våra hantverkare har omfattande erfarenhet av badrumsrenovering.  Hos oss är du alltid garanterad hög kvalitet och kan känna dig trygg med att lämna över totalansvaret till oss.

Fasad

Utan renovering av fasader hade Stockholm sett mycket annorlunda ut. Nordiskt väder, med iskalla vintrar och varma somrar, nöter ner alla typer av fasader förr eller senare. För att bibehålla hög kvalitet för stadens fastigheter är renoveringsprojekt oundvikligt

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom allt som rör fasadrenovering

Tak

Vi på Stockholm stambyte är specialister på att återställa tak till ursprungligt skick genom en grundlig takrenovering. Vi renoverar och lägger om tak i alla material. Vår kunskap är ett resultat av många års erfarenhet inom takrenovering och takbyte. 

Renovering

Renovering är det bästa sättet att förbättra byggnadens estetiska utseende och förlänga byggnadens livslängd. Renovering kan innebära stora investeringar, men hos oss hittar du ett optimalt resultat till förmånliga pris.

Attefallshus-med-sovloft-Sverige-J-35m2-7-x-4m-70-mm-500x333

Attefallshus

Färdiga attefallshus för dig som vill ha ett rymligt boende, exempelvis som sommarstuga eller gästbostad, eller för dig som bara behöver extra boyta.

Städning

Hos Stockholm stambyte känner vi igen hur upptaget livet kan vara. Det är därför vi skräddarsyr servicepaket för rengöring baserat på dina specifika behov. Visionen är att ge Stockholms alla hushåll möjlighet att anlita städning till ett bra pris. Vi håller kontakt med dig som kund och stämmer kontinuerligt av att du är nöjd med våra tjänster. Städhjälp ska vara tillgängligt för var och en i behov av det. Utan att behöva fastställa en permanent rengöringsplan kan vi anpassa oss till ditt schema om du bestämmer dig för att öka eller minska frekvensen för våra tjänster. Det är vårt jobb att göra ditt liv enklare och vi strävar efter att göra det så bekymmersfritt som möjligt oavsett vilken typ av städtjänst du är i behov av.

Spread the love